Otvoren Novogodišnji sajam u Bosanskoj Krupi: Raznovrsna ponuda na dvadeset štandova

Danas je u poslovnom centru u ulici Patriotske lige u Bosanskoj Krupi otvoren petodnevni Novogodišnji sajam. Sajam je okupio najveći broj izlagača do sada, ukupno dvadeset, s tim da se tokom dana očekuju i preostali prijavljeni učesnici. Dolaze iz skoro svih dijela Unsko-sanskog kantona, ali i nekih udaljenijih poput Brčko Distrikta.

Organizator sajma i ove je godine Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje, pokrovitelj Općina Bosanska Krupa s načelnikom Arminom Halitovićem, a sponzor kojem organizator za ustupljeni prostor duguje posebnu zahvalnost je gospodin Samir Aličević.

Na sajmu se po nižim cijenama nego inače mogu naći biljni i ljekoviti proizvodi, , prehrambeni proizvodi, kolači, razni ručni radovi, umjetničke slike, odijevni predmeti, dječije igračke, cvijeće itd.

 

Organizator i pokrovitelj kažu da su za početak opravdana njihova očekivanja. Željeli su što veći broj učesnika kako bi od sajma napravili jedan od najljepših događaja koji će privući posjetioce, te na taj način promovisali dobru saradnju, poslovni ambijent i aktivnu lokalnu zajednicu.

Sajam traje do 29. 12. (ponedjeljak). Pozivaju se građani da posjete sajam, druže se sa izlagačima i iskoriste dobru ponudu, kupe domaće, autentične, zdrave proizvode. {gallery}sajam2014{/gallery}