Prijava za članice i članove Odbora Omladinske banke

Fondacija Mozaik i općine Bosanska Krupa i Odžak su potpisale Memorandum o saradnji za period 2019 – 2022. godine. U okviru saradnje biće nastavljen program Omladinske banke.
Omladinska banka te poziva da se priključiš Odboru. Ako spadaš u kategoriju mladih, odnosno imaš od 17 do 30 godina i imaš želju da kroz volonterski rad doprineseš svojoj zajednici, onda je ovo pravo mjesto za tebe.

Kao dio Odbora imat ćeš priliku da upravljaš fondom za projekte/mikrobiznise namjenjene mladima u tvojoj zajednici te stičeš iskustvo u: 1) mentorisanju mladih za razvoj društveno-korisnih ideja i mikrobiznisa; 2) selekciji projekata i mikrobiznisa; 3) promociji i omladinskom aktivizmu.

U zavisnosti od tvojih afiniteta, možeš dodatno da se edukuješ (uz dobijanje certifikata) i da stekneš praksu u poljiima: 1) razvoja poslovnih ideja; 2) PR-a i digitalnog martketinga; 3) razvoju digitalne zajednice; 4) društvenoj pravdi i 5) finansijskom menadžmentu.

Ako želiš da saznaš više pročitaj blogove na LONAC.pro o tome kako funkcioniše Program (https://www.lonac.pro/omladinska-banka-je) i Odbor Omladinskih banaka (https://www.lonac.pro/view-post?uri=odbor-omladinskih-banaka).

Poziv je otvoren do 25.03.2019. godine (do 08:00 h)

Prijavljuješ se na način da odgovoriš na sva pitanja ispod i pošalješ ih do naznačenog roka.