Novogodišnji sajam u Bosanskoj Krupi od 25. do 29. decembra

Decembar u Bosanskoj Krupi i ove je godine ispunjen kulturnim, zabavnim i sportskim manifestacijama. Sve one pa i Novogodišnji sajam koji se u ovoj godini održava od 25. do 29. decembra privlače veliki broj Krupljana i njihovih gostiju. U organizaciji Centra za kulturu, obrazovanje i informisanje, a pod pokroviteljstvom načelnika Armina Halitovića i Općine Bosanska Krupa sajam će se održati u poslovnom centru preko puta Gradske kafane, u ulici Patriotske lige.

Početkom decembra Općina Bosanska Krupa uputila je javni poziv svim zainteresiranim pojedincima, formalnim i neformalnim grupama građana i pravnim subjektima da iskažu zainteresiranost za učešće na sajmu. Do sada se javilo petnaest izlagača iz Bosanske Krupe, Bihaća, Cazina, Brčkog.

Sudeći prema djelatnostima kojima se bave, na sajmu će se po nižim cijenama nego inače moći naći biljni i ljekoviti proizvodi, razni ručni radovi, prehrambeni proizvodi, odijevni predmeti, dječije igračke, cvijeće itd.

Organizator i pokrovitelj žele što veći broj učesnika kako bi od sajma napravili jedan od najljepših događaja koji će privući posjetioce, te na taj način promovisala dobru saradnju, poslovni ambijent i aktivnu lokalnu zajednicu.

Još uvijek nije kasno za one koji žele učestvovati a nisu iskazali zainteresiranost. To i dalje mogu učiti, sve do 23. decembra, putem telefona 037/471-084 ili mail-a:pr_obk@opcinabosanskakrupa.ba. Napominjemo da za učešće na Novogodišnjem sajmu izlagači nemaju nikakvih finansijskih troškova.

Svi ste dobrodošli, uzmite učešće i promovišite svoj rad, proizvode ili posjetite Novogodišnji sajam i iskoristite dobru ponudu.