UPITNIK ZA PROCJENE POTREBA ZA PODRŠKOM PRIVREDNIH SUBJEKATA U SVRHU SANIRANJA NEGATIVNIH POSLJEDICA COVID 19 PANDEMIJE NA POSLOVANJE

Investicijska fondacija IMPAKT i Općina Bosanska Krupa kroz program podrške razvoju poduzetništva „YEP inkubator poslovnih ideja“ osiguravaju besplatnu savjetodavnu podršku za poduzetnike i obrtnike sa područja općine, koja će biti dostupna za vrijeme trajanja stanja nesreće u Federaciji BiH odnosno dok budu dostupni programi za saniranje negativnih posljedica na poslovanje privrednih subjekata uzrokovanih COVID 19 pandemijom.
Kako bi se na adekvatan način oblikovao program savjetodavne podrške za postojeće poduzetnike i obrtnike na području općine Bosanska Krupa, pripremljen je kratak upitnik kako bi se stekao uvid u najznačajnije potrebe za podrškom koje će privrednim subjektima omogućiti normalizaciju poslovanja ali i dalji rast i razvoj. S tim u vezi, pozivaju se poduzetnici i obrtnici sa područja općine Bosanska Krupa da ispune upitnik na linku.

Odgovori će biti korišteni isključivo u naprijed navedene svrhe i dalje se neće distribuirati.
Mentorski program IMPAKT dio je programa podrške razvoju poduzetništva i očuvanja radnih mjesta pod nazivom „YEP inkubator poslovnih ideja“ koji će se implementirati u 2020. godini na području općine Bosanska Krupa, a u sklopu mjera ekonomskog oporavka i razvoja.